ອາຫານປະຈຳຊາດໃນອາຊຽນ
1.ປະເທດລາວ
ສະລັດຫຼວງພະບາງ (Luang Prabang Salad)
2.ປະເທດໄທ
ຕົ້ມຍຳກຸ້ງ (Tam Goong)
ພາບຈາກ Web Site: siamarcheep.com
3.ປະເທດກຳປູເຈຍ
ອາມັອກ (Amok)
ພາບຈາກ Web Site: lenplay.com
4.ປະເທດບຮູໄນ
ອໍາບູຍັດ (Ambuyat)
ພາບຈາກ Web Site: library.sut.ac.th
5.ປະເທດມຽນມາ
ຫລ່າເພັດ (Lahpet)
ພາບຈາກ Web Site: library.sut.ac.th
6.ປະເທດຟີລິບປີນ
ອະໂດໂບ້ (Adobo)
ພາບຈາກ Web Site: sites.google.com
7.ປະເທດສິງກະໂປ
ລັກຊາ (Laksa)
ພາບຈາກ Web Site: laksa-singapore.blogspot.com
8.ປະເທດອິນໂດນີເຊຍ
ກາໂດ ກາໂດ (Gado Gado)
ພາບຈາກ Web Site: foodasean.wordpress.com
9.ປະເທດມາເລເຊຍ
ນາຊີ ລີມັກ (Nasi Lemak)
ພາບຈາກ Web Site: raksaya2014.wordpress.com
10.ປະເທດຫວຽດນາມ
ແຫນມຫວຽດນາມ (Vietnamese Spring Eolls)
ພາບຈາກ Web Site: sites.google.com
ຂອບໃຈຂໍ້ມູນຈາກ: silichanhtho.blogspot.com
No comments:
Post a Comment